Archives

Bp, Baross

Belsőépítészet – lakás felújítása, átépítése Budapest VIII. kerületében

A belvárosi lakásban helyiségek funkció módosultak, ehhez át kellett tervezni. A kialakítás maximálisan a megrendelői igényeknek megfelelően történt és a kivitelezés magas minőségben készült el. A fotókon a már berendezett lakás látható.

további képek

BP, Lövőház

Belsőépítészet – lakás felújításának, átépítésének tervezése és kivitelezése Budapest II. kerületében

A nagy alapterületű lakást sikerült teljes mértékben megújítani, a speciális megrendelői igények szerint megtervezni és kivitelezni. Az ingatlanban komplett aljzatcsere történt és többek között a teljes gépészeti rendszer is megújult. A feladatot nehezítették a közterületi adottságok (sétálóutca) és a magasan elhelyezkedő lakás a lift nélküli társasházban.

további képek

Budenz belső

Társasház bemutatólakása és közösségi terek –  belsőépítészeti tervezés, kivitelezői művezetés

A lakást teljes körűen megterveztük, burkolatokkal, falak és bútorok terveivel, valamint a kivitelezés során elláttuk a művezetést is.

 további képek

budenz bel 1 budenz bel 2 budenz bel 3 budenz bel 4 budenz bel 5.1 budenz bel 5 budenz bel 6 budenz bel 7 budenz bel 8,1 budenz bel 8 budenz bel 9 budenz bel 10 budenz bel 11.1 budenz bel 11 budenz bel 13

ingatlan.com

Belsőépítészet – iroda tervezése és kivitelezésének lebonyolítása Budapest I. kerületében

Az Arkon Zrt./ingatlan.com irodája új szinttel bővült. Megbízatásunk az adott költségkeretből megvalósítható komplett belsőépítészeti tervezésre, és a kivitelezési munkák lebonyolítására, levezetésére szólt. Az irodaház teljes szintjén folyosókról, előterekből nyíló szobák voltak, ezek a vizesblokk kivételével elbontásra kerültek, és a terven kialakult az egyterű, de virtuálisan és üvegfalakkal, tolófalakkal tagolt iroda.

további képek

arkon1 arkon2.0 arkon2.1 arkon3 arkon4 arkon6 arkon7 arkon8.0 arkon8.1 arkon9 arkon10.0 arkon10.1 arkon11 arkon12 arkon13 arkon21 arkon33 arkon34 arkon42.0 arkon42.1 arkon43

Bútor 2

Belsőépítészet  –  Bútorok vegyes helyszínekre és funkciókhoz

Itt egyedi bútorainkat mutatjuk be.

további képek

1_vitrin1 1_vitrin2 1_vitrin3 4_Bököny1 4_Bököny2 5_Bán1

Bútor 1

Belsőépítészet  –  Két lakás bútorai, térformálása

Ez egyikben alaprajzi átalakítást, beépített bútorokat terveztünk és készíttettünk, míg a másikba kizárólag egyedi bútorok készültek.

további képek

2_Agancs1 2_Agancs2 2_Agancs3 2_Agancs4 3_Rökk1 3_Rökk2 3_Rökk3 3_Rökk4 3_Rökk5