Bemutatkozás

Általánosan…

Csapatunk tapasztalt, kreatív szakemberekből áll. Komoly szakmai tapasztalattal, valamint jelentős eredményekkel és kapcsolatokkal rendelkezünk. Tudásunkkal és az építőipari jártasságunkkal felvértezve, beszállító, kivitelező és stratégiai partnereinkkel együttműködésben vállalkozunk arra, hogy az építés bármely területén minőségi szolgáltatást nyújtsunk Önnek. Rendelkezésére állunk, hogy gyakorlott és kiváló szakembereinkkel az építési beruházás teljes folyamatát lebonyolítva – a telekkiválasztás és a tervezés előkészületeitől a hitelezésen, pályázatíráson át a kulcsrakész átadásig, és azt követően is – a lehető legköltséghatékonyabban, a lehető legjobb minőséget és legnagyobb értéket állítsuk elő.

Természetesen szolgáltatásaink igénybe vehetők külön-külön is, akár pusztán a tervezés, a kivitelezés, vagy a műszaki ellenőrzés önálló fázisaként. Szolgáltatásaink közé tartozik az épületenegetikai tanúsítás és konzultáció, mérnöki tanácsadás és véleményezés is. Saját állományunkkal és alvállalkozóinkkal vállalkozunk generál kivitelezésre. Ezeken túl, projektek lebonyolítása is tervékenységei körünkbe tartozik – ebben az esetben hangsúlyozzuk, hogy független műszaki közreműködők vagyunk, versenyeztetés során Megbízóinknak Partnereinket csupán ajánljuk, esetleges munkanyerésük esetén nem részesülnek kedvezőbb elbírálásban a lebonyolítás és műszaki ellenőrzés során. A Megbízónk érdekében járunk el, a szakmai elvárásokat figyelemben tartva.

bemut-pikto-asztal bemut-pikto-kapcsol bemut-pikto-kerdo bemut-pikto-koltseg bemut-pikto-partner

Küldetés…

Személyes alapállásunk is a becsületre és őszinteségre épül. A munkatapasztalataink során is megtanultuk, hogy ezek azok, amik eredményre vezetnek a szaktudás mellett. A mások megtévesztése a pillanatnyi anyagi előnyért nem akceptálható, akik visszaélnek a beléjük vetett bizalommal, azok előbb-utóbb el fognak bukni.
Amennyiben munkakapcsolatba lép velünk, tapasztalni fogja, hogy igyekszünk arra törekedni, minél többet adjunk a terveink által a majdani használat élvezetéhez. A kivitelezés során a szakmai szempontokra építő korrektséget keressük, szem előtt tartva a minőségi követelmények és határidő maradéktalan teljesülését.

Személyesen…

Bertoja-Berend András vagyok, Budapesten végeztem a Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán, és másoddiplomás közgazdász képzésen vettem részt.
Az alcímben nem véletlenül jelöltem meg a ’személyességet’. Rendkívül fontosnak tartom, hogy személyesen vállaljam fel mindazt, amit itt olvashat, láthat, és mindazokat a munkákat, amiket elkészítettünk és el fogunk készíteni. Bár cégek állnak mögöttem (és munkáinkat természtesen cégszerűen vállaljuk), de a felelősséget nem tudja jobban reprezántálni más, mint az adott személy.

Elkötelezett vagyok amellett, hogy elsősorban a nevemet adjam az elkészített munkák mellé, mert ezt a felelősségvállalást erősebbnek tartom, mint amit egy cégé jelenthet.

A közel két évtizedes szakmagyakorlásom alatt tervezéssel és kivitelezéssel foglalkoztam, és foglalkozom most is.
A tervezett és kivitelezett létesítmények nagy része a ’Referencia’ menüpont alatt látható. Az épület-kivitelezésben több középvállalat műszaki igazgatójaként, esetenként egyben projekt menedzsereként eddig 8,9 milliárd forint értékű beruházást valósítottam meg az ország, illetve szomszédos ország különböző pontjain. Gondolataink a tervezésről itt találhatóak, az építési beruházás szereplőiről és a kivitelezésről itt olvashat.

Vallom, hogy a jó végeredményhez a teljes folyamat maradéktalan átlátása szükséges. Ez nem csak az egyes elemekben való kiváló helytállást jelenti, hanem a képességet is, hogy a megfelelő szereplőket delegáljuk az adott feladat ellátására. A jó mester a művét az alapanyag kiválasztásától az elkészültén át, annak későbbi felhasználásáig végigköveti. Igazi értéket úgy lehet teremteni, ha azt a magunkénak érezzük, és világra jöttéig, majd gyermekkorában bábáskodunk felette. Úgy lesz teljes ez a folyamat, ha a beruházóval együtt leszünk alkotók, gazdálkodók és építőmesterek.

A tervezési, építési vagy felújítási munkák során a Megrendelő érdekeit képviselve biztosítjuk a munkák megfelelő minőségét, a kivitelezők pénzügyi és műszaki felügyeletét, továbbá folyamatos szakmai javaslatokkal segítjük a Megrendelő döntéseit.

Stábunkkal állunk rendelkezésére, hogy együtt létrehozzuk az Önök művét.

Bertoja-Berend András
okleveles építészmérnök
(építész tervező, műszaki ellenőr, felelős műszaki vezető, épületenergetikai tanúsító)

Munkatársaink

Katona Róbert

tartószerkezeti tervező

Pavlics György

épületgépészet
vezető tervező

Petkovics János

épületvillamosság
tervező, műszaki ellenőr

Szabó Levente

épületgépészet
tervező, műszaki ellenőr

Széles Ferenc

tűzvédelem
tűzvédelmi szakértő

Zentai Csaba

épületvillamosság
tervező