Archives

BK, Rozsnyó

Családi ház – tervezés és kivitelezés Budakeszin

Kedves és korrekt Megbízónk felkért bennünket a családjuk számára praktikus, igényeiket kielégítő és megvalósítható költségű házuk megtervezésére Budakeszin. Közvetelenül a tervek elkészülte után a kivitelező cégünk bele is kezdett a megvalósításba, és felépítette az épületet. A Megbízók mind a tervvel, mind a kivitelezés minőségével messzemenően elégedettek, ahogy ennek több fórumon hangot is adtak. Köszönjük a feladatot és a lehetőséget!

további képek

BJ, Bronztű

Családi ház – tervezés és kivitelezés Budajenőn

A megbízásunk szerint adott költségvetésből kellett házat terveznünk és építenünk, magas energetikai elvárások mellett. Az adott lehetőségekbe, keretbe kellett olyan belső teret – és kapcsolódó külsőt – formálnunk amely maximálisan biztosítja  a négy tagú család szükségleteit, elképzeléseit. Az épület falazata 44 cm vastag ICF technológiás rendszerből (hőszigetelés + beton + hőszigetelés) készült, a minél jobb hőszigetelés és költségkímélés miatt.

további képek

TB, Szondi

Családi ház – tanácsadás a tervezésben, ház kivitelezése Törökbálinton

A tisztelt Megbízó már a tervezési szakaszban felkért, hogy közreműködjünk. Ezt követően az elkészített tervek alapján a házat kiviteleztük – a Megrendelő célja az volt, hogy minél kedvezőbb költségen és kiváló minőségben történjen meg mindez. Egybehangzó véleményünk szerint ezt sikerült teljesíteni.

további képek

BK, Losonc

Családi házak tervezése és kivitelezése Budakeszin

Feladatunk szerint egy telekre terveztünk két családi házat, amelyeket megterveztünk és meg is építettünk az Építtetők számára. Megvalósított cél volt, hogy a maximális építési terület kihasználása mellett, egymástól minél függetlenebb házakat hozzunk létre. Érdekesség, hogy az egyik ház “hagyományos” tégla+dryvit rendszerű, míg a másik ICF technológiás falazattal készült.

további képek

 

Diósd

Meglévő ház át- és hozzáépítésének tervezése és kivitelezése Diósdon

A régi épület és pincéje megőrzésével, melynek alapterülete a megvalósul teljes épület egyharmadát teszi ki, lényegében teljesen új ház készült. A kialakítás két generáció számára biztosít kényelmes lakhatást.

további képek

 

Hűség utca

Két lakásos társasház  –  tervek elemzése, a kivitelezés előkészítése és lebonyolítása, műszaki ellenőrzés Budapest XXII. kerületében

Megbízatásunk az engedélyezési tervek készültekor kezdődött. A tervezési szakaszban igyekeztünk a tervező kollégákat gyakorlati oldalról támogatni. A kiviteli tervek alapján végzett versenyeztetés során kiderült, hogy az elképzelt tartalmat generál kivitelezővel nem lehet a költségkereten belül megoldani. Ezért a saját kivitelezés-szervezési módszerünkkel valósítottuk meg az épületet, mely jó minőségben készült el – és messze a kezdeti építési költségkilátások alatti áron – az építtetők nagy megelégedésére.

további képek

1 tervezés építés, hűség 4 2 építési minőség, hűség 1 3 tervezés építés, hűség 3 4 építés kivitelezés, hűség 2

Békás, Virág

Családi ház  –  tetőtér beépítés tervezése és kivitelezésének lebonyolítása, Budapest III. kerületében

Kedves Megbízónk az általa vásárolt ház tetőterét még a beköltözés előtt kívánta beépíteni. Felkért bennünket a tervezési munkákra, valamint a lebonyolításra (kivitelezők kiválasztása, szerződéses vállalásba adás, kivitelezés szervezés, műszaki ellenőrzés). A feladatot sikerrel végrehajtottuk, amit Megbízónk elismerő nyilatkozata igazol.

további képek

békás1 békás2 békás3 békás4 békás5 békás6 békás7 békás8 békás9 békás10 békás11 békás12

Délegyháza – Családi ház

Családi ház  –  tervezési feladat Délegyházán

Az épület a tó partjára épült, teljes mértékben figyelembe véve az Építtető igényeit, és a környezethez való kapcsolódás lehetőségeit.

további képek

Nomád_3 Nomád_4 Nomád_5 Nomád_2 Nomád_7 Nomád_6 Nomád_8 Nomád_9 Nomád_10 Nomád_11 Nomád_13 Nomád_12 Nomád_14

Délegyháza, Vadrózsa

Családi ház  –  tervezési feladat Délegyházán

A feladat a tó szintjén meglévő építményre, nagyvonalú beltérrel bíró családi ház tervezése volt. Az épület formavilágát az Építtető elképzeléseihez igazítottuk, kihasználva az egyedülálló szituációt, hogy a tó fölé emelt ház külső teraszokkal szervesen és vizuálisan kapcsolódjon a vízfelülethez.

további képek

Vadrózsa_1 Vadrózsa_2 Vadrózsa_3 Vadrózsa_4 Vadrózsa_5 Vadrózsa_7 Vadrózsa_6 Vadrózsa_8 Vadrózsa_9

Telki

Családi ház  –  Tervezési és generál kivitelezési feladat Telkin

Megbízónk számára az egyeztetett tervezési program alapján, az igényeknek megfelelő, a telki domboldalba illeszkedő – kialakult környezetében egyedi megjelenésű – házat terveztünk. Megbízatást kaptunk az építmény generál kivitelezésére is, melyet sikeresen megvalósítottunk.

további képek

Telki_1 Telki_2 Telki_5 Telki_11 Telki_12 Telki_13 Telki_14 Telki_15 Telki_16 Telki_17 Telki_18