Archives

BK, Basa 1

Családi ház – kivitelezés Budakeszin

Megbízónk felkérésére megépítettük tehetséges kolléganőnk tervei alapján a képeken látható családi házat. Az együttműködés kiváló volt a Megbízóval, örömmel tekintünk vissza az elvégzett munkára, ahogy elmondása szerint a Megbízó is tekint. Sikerült a külső körülményekből adódó nehézségeket elhárítani, és kiváló minőségben megvalósult az épület.

további képek

BK, Rozsnyó

Családi ház – tervezés és kivitelezés Budakeszin

Kedves és korrekt Megbízónk felkért bennünket a családjuk számára praktikus, igényeiket kielégítő és megvalósítható költségű házuk megtervezésére Budakeszin. Közvetelenül a tervek elkészülte után a kivitelező cégünk bele is kezdett a megvalósításba, és felépítette az épületet. A Megbízók mind a tervvel, mind a kivitelezés minőségével messzemenően elégedettek, ahogy ennek több fórumon hangot is adtak. Köszönjük a feladatot és a lehetőséget!

további képek

BJ, Bronztű

Családi ház – tervezés és kivitelezés Budajenőn

A megbízásunk szerint adott költségvetésből kellett házat terveznünk és építenünk, magas energetikai elvárások mellett. Az adott lehetőségekbe, keretbe kellett olyan belső teret – és kapcsolódó külsőt – formálnunk amely maximálisan biztosítja  a négy tagú család szükségleteit, elképzeléseit. Az épület falazata 44 cm vastag ICF technológiás rendszerből (hőszigetelés + beton + hőszigetelés) készült, a minél jobb hőszigetelés és költségkímélés miatt.

további képek

TB, Szondi

Családi ház – tanácsadás a tervezésben, ház kivitelezése Törökbálinton

A tisztelt Megbízó már a tervezési szakaszban felkért, hogy közreműködjünk. Ezt követően az elkészített tervek alapján a házat kiviteleztük – a Megrendelő célja az volt, hogy minél kedvezőbb költségen és kiváló minőségben történjen meg mindez. Egybehangzó véleményünk szerint ezt sikerült teljesíteni.

további képek

BK, Losonc

Családi házak tervezése és kivitelezése Budakeszin

Feladatunk szerint egy telekre terveztünk két családi házat, amelyeket megterveztünk és meg is építettünk az Építtetők számára. Megvalósított cél volt, hogy a maximális építési terület kihasználása mellett, egymástól minél függetlenebb házakat hozzunk létre. Érdekesség, hogy az egyik ház “hagyományos” tégla+dryvit rendszerű, míg a másik ICF technológiás falazattal készült.

további képek

 

Diósd

Meglévő ház át- és hozzáépítésének tervezése és kivitelezése Diósdon

A régi épület és pincéje megőrzésével, melynek alapterülete a megvalósul teljes épület egyharmadát teszi ki, lényegében teljesen új ház készült. A kialakítás két generáció számára biztosít kényelmes lakhatást.

további képek

 

Hűség utca

Két lakásos társasház  –  tervek elemzése, a kivitelezés előkészítése és lebonyolítása, műszaki ellenőrzés Budapest XXII. kerületében

Megbízatásunk az engedélyezési tervek készültekor kezdődött. A tervezési szakaszban igyekeztünk a tervező kollégákat gyakorlati oldalról támogatni. A kiviteli tervek alapján végzett versenyeztetés során kiderült, hogy az elképzelt tartalmat generál kivitelezővel nem lehet a költségkereten belül megoldani. Ezért a saját kivitelezés-szervezési módszerünkkel valósítottuk meg az épületet, mely jó minőségben készült el – és messze a kezdeti építési költségkilátások alatti áron – az építtetők nagy megelégedésére.

további képek

1 tervezés építés, hűség 4 2 építési minőség, hűség 1 3 tervezés építés, hűség 3 4 építés kivitelezés, hűség 2

Felső Duna

Családi ház – meglévő ház bővítése új lakóegységgel, Budapest XXIII. kerületében

Megbízásunk egy speciális helyzetre szólt a Duna partjától néhány tíz méterre. A meglévő házat kellett úgy bővíteni egy új, teljesen független egységgel, hogy mégis egy épület maradjon a kettő és a mutatóknak is megfeleljen. Megterveztük és felépítettük, a feladat nagy megelégedéssel teljesítésre került.

további képek

 

Békás, Virág

Családi ház  –  tetőtér beépítés tervezése és kivitelezésének lebonyolítása, Budapest III. kerületében

Kedves Megbízónk az általa vásárolt ház tetőterét még a beköltözés előtt kívánta beépíteni. Felkért bennünket a tervezési munkákra, valamint a lebonyolításra (kivitelezők kiválasztása, szerződéses vállalásba adás, kivitelezés szervezés, műszaki ellenőrzés). A feladatot sikerrel végrehajtottuk, amit Megbízónk elismerő nyilatkozata igazol.

további képek

békás1 békás2 békás3 békás4 békás5 békás6 békás7 békás8 békás9 békás10 békás11 békás12

Délegyháza – Családi ház

Családi ház  –  tervezési feladat Délegyházán

Az épület a tó partjára épült, teljes mértékben figyelembe véve az Építtető igényeit, és a környezethez való kapcsolódás lehetőségeit.

további képek

Nomád_3 Nomád_4 Nomád_5 Nomád_2 Nomád_7 Nomád_6 Nomád_8 Nomád_9 Nomád_10 Nomád_11 Nomád_13 Nomád_12 Nomád_14