Archives

Budapest, Volvo

Gépjármű szervíz  –  tervek elemzése, a kivitelezés előkészítése és lebonyolítása, műszaki ellenőrzés Budapest XIV. kerületében

A feladatba a kiviteli tervek készültével sikerült bekapcsolódnunk, és felvállalni a feladatot, hogy jóval az Építtető által előzetesen bekért kivitelezői ajánlatok költségszintje alatt valósítsuk meg a beruházást.  A kitűzött feladatot sikerrel végrehajtottuk – talán még annál is többet – amit Megbízónk elismerő nyilatkozata igazol.

további képek

volvo-kivitelezes 1 volvo-kivitelezes 2 volvo-kivitelezes 3 volvo-kivitelezes 4 volvo-kivitelezes 5volvo-kivitelezes 6 volvo-kivitelezes 7 volvo-kivitelezes 8 volvo-kivitelezes 9

TEVA

Ipari- és irodaépület  –  központi iroda és Megaplant csomagoló üzem generál kivitelezése Debrecenben

A TEVA Gyógyszergyár megbízásából építettük az ipari telepet a Baustar kötelékében. Az épületben helyet kapott az igazgatósági irodaszekció, és az új tisztateres csomagolóüzem, a teljesen automata raktárral.

további képek

teva 1 teva 2 teva 3 teva 4 teva 5 teva 6

KITE

Ipari- és irodaépület  –  iroda és logisztikai alközpont generál kivitelezése Nagykállón

A KITE Zrt. megbízásából építettük az mezőgazdasági szolgáltató alközpontját a Baustar Kft. kötelékében, mint generál kivitelezési feladat. Az épületben iroda és bemutatótér, valamint raktárak kaptak helyet.

további képek

kite 1 kite 2 kite 3 kite 4 kite 5 kite 6

Homár

Raktár- és irodaépület  –  szállítmányozó cég  logisztikai központjának generál kivitelezése Tatabányán

A Ho-Máhr Trans Kft. megbízásából építettük a szállítmányozási szolgáltató központját a Baustar Kft. kötelékében, mint generál kivitelezési feladat.

további képek

homár 1 homár 2 homár 3

Coloplast

Ipari épület  –  Üzemcsarnok bővítésének generál kivitelezése Nyírbátorban

A Coloplast CHM 4-es csarnokának bővítését készítettük a Baustar Kft. kötelékében, mint generál kivitelezési feladat.

további képek

colo 2 colo 3 colo 4 colo 5

VPK

Gyártócsarnok és irodaépület  –  szerkezetépítés kivitelezése Szalontán

A VPK Packaging Group megbízásából építettük Szalontán a cég romániai, 12.000 négyzetméteres gyártóüzemét, iroda- és szociális blokkal kiegészítve, az EPKER Srl. kötelékében, mint kivitelezési feladat.

további képek

fatada

Adelmann

Ipari- és irodaépület  –  iroda és raktárépület generál tervezése és kivitelezése Borsban

Az Adelmann Srl. megbízásából építettük Romániában a cég irodai és raktárközpontját az EPKER Srl. kötelékében, mint generál tervezési és kivitelezési feladat. Az épületben irodák és raktárak találhatóak.

további képek

adel 1 adel 2 adel 3

Medimar

Gyártócsarnok és irodaépület  –  generál kivitelezés Margittán

A Medicor megbízásából építettük Romániában a cég gyártóüzemét, iroda- és szociális blokkal kiegészítve, az EPKER Srl. kötelékében, mint generál kivitelezési feladat.

további képek

Medimar 1 Medimar 2 Medimar 3 Medimar 4 Medimar 5 Medimar 6