Archives

BK, Rozsnyó

Családi ház – tervezés és kivitelezés Budakeszin

Kedves és korrekt Megbízónk felkért bennünket a családjuk számára praktikus, igényeiket kielégítő és megvalósítható költségű házuk megtervezésére Budakeszin. Közvetelenül a tervek elkészülte után a kivitelező cégünk bele is kezdett a megvalósításba, és felépítette az épületet. A Megbízók mind a tervvel, mind a kivitelezés minőségével messzemenően elégedettek, ahogy ennek több fórumon hangot is adtak. Köszönjük a feladatot és a lehetőséget!

további képek

BJ, Bronztű

Családi ház – tervezés és kivitelezés Budajenőn

A megbízásunk szerint adott költségvetésből kellett házat terveznünk és építenünk, magas energetikai elvárások mellett. Az adott lehetőségekbe, keretbe kellett olyan belső teret – és kapcsolódó külsőt – formálnunk amely maximálisan biztosítja  a négy tagú család szükségleteit, elképzeléseit. Az épület falazata 44 cm vastag ICF technológiás rendszerből (hőszigetelés + beton + hőszigetelés) készült, a minél jobb hőszigetelés és költségkímélés miatt.

további képek

TB, Szondi

Családi ház – tanácsadás a tervezésben, ház kivitelezése Törökbálinton

A tisztelt Megbízó már a tervezési szakaszban felkért, hogy közreműködjünk. Ezt követően az elkészített tervek alapján a házat kiviteleztük – a Megrendelő célja az volt, hogy minél kedvezőbb költségen és kiváló minőségben történjen meg mindez. Egybehangzó véleményünk szerint ezt sikerült teljesíteni.

további képek

BK, Losonc

Családi házak tervezése és kivitelezése Budakeszin

Feladatunk szerint egy telekre terveztünk két családi házat, amelyeket megterveztünk és meg is építettünk az Építtetők számára. Megvalósított cél volt, hogy a maximális építési terület kihasználása mellett, egymástól minél függetlenebb házakat hozzunk létre. Érdekesség, hogy az egyik ház “hagyományos” tégla+dryvit rendszerű, míg a másik ICF technológiás falazattal készült.

további képek

 

Diósd

Meglévő ház át- és hozzáépítésének tervezése és kivitelezése Diósdon

A régi épület és pincéje megőrzésével, melynek alapterülete a megvalósul teljes épület egyharmadát teszi ki, lényegében teljesen új ház készült. A kialakítás két generáció számára biztosít kényelmes lakhatást.

további képek

 

Hűség utca

Két lakásos társasház  –  tervek elemzése, a kivitelezés előkészítése és lebonyolítása, műszaki ellenőrzés Budapest XXII. kerületében

Megbízatásunk az engedélyezési tervek készültekor kezdődött. A tervezési szakaszban igyekeztünk a tervező kollégákat gyakorlati oldalról támogatni. A kiviteli tervek alapján végzett versenyeztetés során kiderült, hogy az elképzelt tartalmat generál kivitelezővel nem lehet a költségkereten belül megoldani. Ezért a saját kivitelezés-szervezési módszerünkkel valósítottuk meg az épületet, mely jó minőségben készült el – és messze a kezdeti építési költségkilátások alatti áron – az építtetők nagy megelégedésére.

további képek

1 tervezés építés, hűség 4 2 építési minőség, hűség 1 3 tervezés építés, hűség 3 4 építés kivitelezés, hűség 2

Wesselényi 24

Belvárosi bérház függőfolyosója felújításának tervezése és a kivitelezés előkészítése, annak műszaki ellenőrzése

A VII. kerületi ódon épület udvari függőfolyosóját megette az idő vasfoga – ezt orvosoltuk.

Wesselényi műszaki ellenőrzés 1 Wesselényi műszaki ellenőrzés 2 Wesselényi műszaki ellenőrzés 3.0 Wesselényi műszaki ellenőrzés 3 Wesselényi műszaki ellenőrzés 4 Wesselényi műszaki ellenőrzés 5 Wesselényi műszaki ellenőrzés 6

Budafoki 28-30.

Homlokzatfelújítás előkészítése és műszaki ellenőrzése Budapest XI. kerületében

A Társasház megbízásából készítettük elő a megvalósítandó műszaki tartalom összeállítását, és a tervezéshez kapcsolódó településképi vélemény engedélyét. A kiválasztott Kivitelező munkáját műszaki ellenőrként kísértük végig az átadásig. A fotók a korábbi állapotot, és rákövetkezőként a felújítottat mutatják be.

további képek

Budafoki 28-30_1 Budafoki 28-30_2 Budafoki 28-30_3 Budafoki 28-30_4 Budafoki 28-30_5

Budapest, Volvo

Gépjármű szervíz  –  tervek elemzése, a kivitelezés előkészítése és lebonyolítása, műszaki ellenőrzés Budapest XIV. kerületében

A feladatba a kiviteli tervek készültével sikerült bekapcsolódnunk, és felvállalni a feladatot, hogy jóval az Építtető által előzetesen bekért kivitelezői ajánlatok költségszintje alatt valósítsuk meg a beruházást.  A kitűzött feladatot sikerrel végrehajtottuk – talán még annál is többet – amit Megbízónk elismerő nyilatkozata igazol.

további képek

volvo-kivitelezes 1 volvo-kivitelezes 2 volvo-kivitelezes 3 volvo-kivitelezes 4 volvo-kivitelezes 5volvo-kivitelezes 6 volvo-kivitelezes 7 volvo-kivitelezes 8 volvo-kivitelezes 9

Békás, Virág

Családi ház  –  tetőtér beépítés tervezése és kivitelezésének lebonyolítása, Budapest III. kerületében

Kedves Megbízónk az általa vásárolt ház tetőterét még a beköltözés előtt kívánta beépíteni. Felkért bennünket a tervezési munkákra, valamint a lebonyolításra (kivitelezők kiválasztása, szerződéses vállalásba adás, kivitelezés szervezés, műszaki ellenőrzés). A feladatot sikerrel végrehajtottuk, amit Megbízónk elismerő nyilatkozata igazol.

további képek

békás1 békás2 békás3 békás4 békás5 békás6 békás7 békás8 békás9 békás10 békás11 békás12