Archives

Bp, Baross

Belsőépítészet – lakás felújítása, átépítése Budapest VIII. kerületében

A belvárosi lakásban helyiségek funkció módosultak, ehhez át kellett tervezni. A kialakítás maximálisan a megrendelői igényeknek megfelelően történt és a kivitelezés magas minőségben készült el. A fotókon a már berendezett lakás látható.

további képek

Hűség utca

Két lakásos társasház  –  tervek elemzése, a kivitelezés előkészítése és lebonyolítása, műszaki ellenőrzés Budapest XXII. kerületében

Megbízatásunk az engedélyezési tervek készültekor kezdődött. A tervezési szakaszban igyekeztünk a tervező kollégákat gyakorlati oldalról támogatni. A kiviteli tervek alapján végzett versenyeztetés során kiderült, hogy az elképzelt tartalmat generál kivitelezővel nem lehet a költségkereten belül megoldani. Ezért a saját kivitelezés-szervezési módszerünkkel valósítottuk meg az épületet, mely jó minőségben készült el – és messze a kezdeti építési költségkilátások alatti áron – az építtetők nagy megelégedésére.

további képek

1 tervezés építés, hűség 4 2 építési minőség, hűség 1 3 tervezés építés, hűség 3 4 építés kivitelezés, hűség 2

Wesselényi 24

Belvárosi bérház függőfolyosója felújításának tervezése és a kivitelezés előkészítése, annak műszaki ellenőrzése

A VII. kerületi ódon épület udvari függőfolyosóját megette az idő vasfoga – ezt orvosoltuk.

Wesselényi műszaki ellenőrzés 1 Wesselényi műszaki ellenőrzés 2 Wesselényi műszaki ellenőrzés 3.0 Wesselényi műszaki ellenőrzés 3 Wesselényi műszaki ellenőrzés 4 Wesselényi műszaki ellenőrzés 5 Wesselényi műszaki ellenőrzés 6

Felső Duna

Családi ház – meglévő ház bővítése új lakóegységgel, Budapest XXIII. kerületében

Megbízásunk egy speciális helyzetre szólt a Duna partjától néhány tíz méterre. A meglévő házat kellett úgy bővíteni egy új, teljesen független egységgel, hogy mégis egy épület maradjon a kettő és a mutatóknak is megfeleljen. Megterveztük és felépítettük, a feladat nagy megelégedéssel teljesítésre került.

további képek

 

Budafoki 28-30.

Homlokzatfelújítás előkészítése és műszaki ellenőrzése Budapest XI. kerületében

A Társasház megbízásából készítettük elő a megvalósítandó műszaki tartalom összeállítását, és a tervezéshez kapcsolódó településképi vélemény engedélyét. A kiválasztott Kivitelező munkáját műszaki ellenőrként kísértük végig az átadásig. A fotók a korábbi állapotot, és rákövetkezőként a felújítottat mutatják be.

további képek

Budafoki 28-30_1 Budafoki 28-30_2 Budafoki 28-30_3 Budafoki 28-30_4 Budafoki 28-30_5

Budenz – kivitelezés

5 lakásos társasház  –  a kivitelezés lebonyolítása, műszaki ellenőrzése Budapest II. kerületében, tervezői munkával kiegészítve

Az A+ besorolású épület kivitelezésének versenyeztetését végeztük a Beruházó számára, majd a kivitelezés szervezést és a kiválasztott kivitelezők műszaki ellenőrzését biztosítottuk. Ezen tevékenységek mellett az épület közvetlen környezetének kialakítását terveztük meg – támfalakat, kerítést, korlátokat, kukatárolót, előtetőket, lépcsőket – ezzel is támogatva a Beruházót, hogy minél mutatósabb épületben kínálhasson lakásokat eladásra.

további képek

budenz kiv 0 budenz kiv 1 budenz kiv 2 budenz kiv 3 budenz kiv 4 budenz kiv 5

Freedom

Patinás palota  –  meglévő épület teljes átépítése, felújítása, szintráépítéssel a budapesti Belvárosban

A befejező munkák (szerkezetépítés után) levezénylése volt a feladat, melyet felelős műszaki vezetőként láttunk el, az alvállalkozók koordinálásával.

további képek

freedom 0 freedom 1 freedom 2 freedom 3 freedom 4 freedom 5 freedom 6 freedom 7

Szinyei

Társasházak  –  Homlokzatfelújítások tervezése és komplett kivitelezése Budapest VI. kerületében

Az Autoker Zrt. felkérésére végeztük a Szinyei utcai társasházak homlokzatfelújításának megtervezését, engedélyeztetését és kivitelezését. A fotók a korábbi állapotot, és rákövetkezőként a felújítottat mutatják be.

további képek

SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340

 

Szondi

Társasházak  –  Homlokzatfelújítások tervezése és komplett kivitelezése Budapest VI. kerületében

Az Autoker Zrt. felkérésére végeztük a Szondi utcai társasházak homlokzatfelújításának megtervezését, engedélyeztetését és kivitelezését. A fotók a korábbi állapotot, és rákövetkezőként a felújítottat mutatják be.

további képek

SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-340

Molnár 33

Tetőtér beépítése társasházban  –  tervezési feladat Budapest V. kerületében

Az Építtető a II. világháború előtt épült belvárosi ‘bérház’ hatodik szintjét képző tetőtér, lakásokkal való beépítésének generáltervezését kérte tőlünk. A helyzet pikantériáját fokozta, hogy a meglévő tetőszerkezetet nem kívánta lecserélni, így az adott rendszerbe kellett a minden igényt kielégítő lakásokat kialakítani.

további képek

Molnár_1 Molnár_2 Molnár_3 Molnár_4 Molnár_5 Molnár_6 Molnár_7 Molnár_9 Molnár_10 Molnár_11 Molnár_12