Archives

BK, Rozsnyó

Családi ház – tervezés és kivitelezés Budakeszin

Kedves és korrekt Megbízónk felkért bennünket a családjuk számára praktikus, igényeiket kielégítő és megvalósítható költségű házuk megtervezésére Budakeszin. Közvetelenül a tervek elkészülte után a kivitelező cégünk bele is kezdett a megvalósításba, és felépítette az épületet. A Megbízók mind a tervvel, mind a kivitelezés minőségével messzemenően elégedettek, ahogy ennek több fórumon hangot is adtak. Köszönjük a feladatot és a lehetőséget!

további képek

BJ, Bronztű

Családi ház – tervezés és kivitelezés Budajenőn

A megbízásunk szerint adott költségvetésből kellett házat terveznünk és építenünk, magas energetikai elvárások mellett. Az adott lehetőségekbe, keretbe kellett olyan belső teret – és kapcsolódó külsőt – formálnunk amely maximálisan biztosítja  a négy tagú család szükségleteit, elképzeléseit. Az épület falazata 44 cm vastag ICF technológiás rendszerből (hőszigetelés + beton + hőszigetelés) készült, a minél jobb hőszigetelés és költségkímélés miatt.

további képek

BK, Losonc

Családi házak tervezése és kivitelezése Budakeszin

Feladatunk szerint egy telekre terveztünk két családi házat, amelyeket megterveztünk és meg is építettünk az Építtetők számára. Megvalósított cél volt, hogy a maximális építési terület kihasználása mellett, egymástól minél függetlenebb házakat hozzunk létre. Érdekesség, hogy az egyik ház “hagyományos” tégla+dryvit rendszerű, míg a másik ICF technológiás falazattal készült.

további képek

 

Diósd

Meglévő ház át- és hozzáépítésének tervezése és kivitelezése Diósdon

A régi épület és pincéje megőrzésével, melynek alapterülete a megvalósul teljes épület egyharmadát teszi ki, lényegében teljesen új ház készült. A kialakítás két generáció számára biztosít kényelmes lakhatást.

további képek

 

Wesselényi 24

Belvárosi bérház függőfolyosója felújításának tervezése és a kivitelezés előkészítése, annak műszaki ellenőrzése

A VII. kerületi ódon épület udvari függőfolyosóját megette az idő vasfoga – ezt orvosoltuk.

Wesselényi műszaki ellenőrzés 1 Wesselényi műszaki ellenőrzés 2 Wesselényi műszaki ellenőrzés 3.0 Wesselényi műszaki ellenőrzés 3 Wesselényi műszaki ellenőrzés 4 Wesselényi műszaki ellenőrzés 5 Wesselényi műszaki ellenőrzés 6

Budafoki 28-30.

Homlokzatfelújítás előkészítése és műszaki ellenőrzése Budapest XI. kerületében

A Társasház megbízásából készítettük elő a megvalósítandó műszaki tartalom összeállítását, és a tervezéshez kapcsolódó településképi vélemény engedélyét. A kiválasztott Kivitelező munkáját műszaki ellenőrként kísértük végig az átadásig. A fotók a korábbi állapotot, és rákövetkezőként a felújítottat mutatják be.

további képek

Budafoki 28-30_1 Budafoki 28-30_2 Budafoki 28-30_3 Budafoki 28-30_4 Budafoki 28-30_5

Békás, Virág

Családi ház  –  tetőtér beépítés tervezése és kivitelezésének lebonyolítása, Budapest III. kerületében

Kedves Megbízónk az általa vásárolt ház tetőterét még a beköltözés előtt kívánta beépíteni. Felkért bennünket a tervezési munkákra, valamint a lebonyolításra (kivitelezők kiválasztása, szerződéses vállalásba adás, kivitelezés szervezés, műszaki ellenőrzés). A feladatot sikerrel végrehajtottuk, amit Megbízónk elismerő nyilatkozata igazol.

további képek

békás1 békás2 békás3 békás4 békás5 békás6 békás7 békás8 békás9 békás10 békás11 békás12

Budenz belső

Társasház bemutatólakása és közösségi terek –  belsőépítészeti tervezés, kivitelezői művezetés

A lakást teljes körűen megterveztük, burkolatokkal, falak és bútorok terveivel, valamint a kivitelezés során elláttuk a művezetést is.

 további képek

budenz bel 1 budenz bel 2 budenz bel 3 budenz bel 4 budenz bel 5.1 budenz bel 5 budenz bel 6 budenz bel 7 budenz bel 8,1 budenz bel 8 budenz bel 9 budenz bel 10 budenz bel 11.1 budenz bel 11 budenz bel 13

Budenz – kivitelezés

5 lakásos társasház  –  a kivitelezés lebonyolítása, műszaki ellenőrzése Budapest II. kerületében, tervezői munkával kiegészítve

Az A+ besorolású épület kivitelezésének versenyeztetését végeztük a Beruházó számára, majd a kivitelezés szervezést és a kiválasztott kivitelezők műszaki ellenőrzését biztosítottuk. Ezen tevékenységek mellett az épület közvetlen környezetének kialakítását terveztük meg – támfalakat, kerítést, korlátokat, kukatárolót, előtetőket, lépcsőket – ezzel is támogatva a Beruházót, hogy minél mutatósabb épületben kínálhasson lakásokat eladásra.

további képek

budenz kiv 0 budenz kiv 1 budenz kiv 2 budenz kiv 3 budenz kiv 4 budenz kiv 5

ingatlan.com

Belsőépítészet – iroda tervezése és kivitelezésének lebonyolítása Budapest I. kerületében

Az Arkon Zrt./ingatlan.com irodája új szinttel bővült. Megbízatásunk az adott költségkeretből megvalósítható komplett belsőépítészeti tervezésre, és a kivitelezési munkák lebonyolítására, levezetésére szólt. Az irodaház teljes szintjén folyosókról, előterekből nyíló szobák voltak, ezek a vizesblokk kivételével elbontásra kerültek, és a terven kialakult az egyterű, de virtuálisan és üvegfalakkal, tolófalakkal tagolt iroda.

további képek

arkon1 arkon2.0 arkon2.1 arkon3 arkon4 arkon6 arkon7 arkon8.0 arkon8.1 arkon9 arkon10.0 arkon10.1 arkon11 arkon12 arkon13 arkon21 arkon33 arkon34 arkon42.0 arkon42.1 arkon43