Lakás – Ház

családi ház ° társasház ° energiatudatos épület ° ipari ingatlan ° homlokzat ° építés ° felújítás ° tetőtér beépítés ° lakásátépítés ° belsőépítészet

LAKÁS FELÚJÍTÁSA ?

ÚJ HÁZAT ÉPÍTENE ?

MEGVALÓSÍTJUK ELKÉPZELÉSEIT

VÁROM ÖNT MEGBÍZÓINK KÖRÉBEN!

VEGYE FEL VELEM A KAPCSOLATOT, HOGY EGYÜTT MEGOLDJUK

Mondja el igényeit, lehetőségeit...

  • adunk hozzá rengeteg ötletet, tanácsot, szaktudást

... és megtervezzük lakását, házát.

  • Különleges, korszerű, gazdaságos és nagyon szerethető lesz.

Amit együtt kitaláltunk meg is építjük, remélem megbíz vele

  • minden egy kézben maradhat és így jár a legjobban
  • mert nincs egymásra mutogatás tervező és kivitelező között,
  • mert a minőség biztosított, mert a költségek biztonságban vannak

Főbb szolgáltatásaink, amire szüksége lehet

/ a szolgáltatások külön-külön is igénybe vehetőek /

A végső cél a létrehozott építményt, teret használók öröme a használat során, úgy hogy az építési minőség hosszútávon megállja a helyét. A tervező felelőssége, hogy ezt az eredményt biztosítsa.

A nevezett végső célt a tervező által adott pontos iránymutatás alapján a megvalósítás szakaszában a kivitelező teljesíti be az érték / idő / minőség szempontok elsődleges kezelésével.

Az építtető képviseletében a műszaki ellenőr részvétele biztosítja a minőségi építkezést és a költségek megállapodás szerinti, reális felhasználását. Az ellenőr így tesz sokat a cél eléréséért.

Lakás vagy családi ház?

Ha lakást épít át vagy bővít segítek, hogy ez az igényei szerinti legjobb kialakítás, megoldási lehetőségek alapján történjen és megépítjük azt a legjobb minőségben.

Családi ház építését akár folyamatában - tervezéstől a kulcsátadásig - kezeljük, hogy a legjobb minőséget kapja és minden stimmeljen. Megtervezék már a házat? Akkor megépítjük és mértékadó tudásunk alapján kiegészítjük azzal ami hiányzik a tervekből.

Miért dolgozzon velem?

Minden bizonnyal olyan házat vagy lakást szeretne, ami élhető, generációknak nyújt otthont, a szemet és szívet melengeti. Ugyancsak elsőrendű szempont, hogy a kivitelezési költség minél alacsonyabb legyen.
Azért dolgozom, hogy ezek a kívánalmak teljesüljenek, az adott körülmények és feltételek közt a lehető legjobb ár-érték (anyagi és eszmei) arányú építmény valósuljon meg, minden igényt kielégítő tervezéssel, és kiváló minőségű kivitelezéssel. Az az érdekem, hogy Megbízóim a legnagyobb megelégedettséggel legyenek projekjük megvalósulása közben és elkészülte után.

Ami eddig történt

Az építőiparban eltöltött idő alatt számtalan sikeres projektben vettem részt és vittem véghez - a jelentősebbek száma lentebb látható. Mivel az építés minden válfajában volt feladatom, így méltán mondhatom, hogy sokrétű és nagy tapasztalat birtokába jutottam, amit munkáink során eredménnyel kamatoztatok.
A társtervezőim megbízható és felkészült szakemberek - ezért dolgozunk együtt. A kivitelezésben összeszokott csapatot alkotunk alvállalkozóimmal, legtöbbjükkel lassan tíz éve. A főbb alvállalkozók: Housing Construction Kft. /szerkezetépítés/ G-T Épgépészet Kft. /épületgépészet/ Mester-Villany Bt. /épületvillamosság/

A referenciákból

Budapest, III.

Budakeszi

Budapest, XIV.

Budapest, II.

további referencia

A megbízók véleményeiből

Mészáros Bence

A végeredmény nem lett volna ilyen minőségű a folyamatos figyelme és magas szintű szakértelme nélkül.

Szabó Gábor

A házban azóta is nagy elégedettséggel élünk, semmiféle minőségi, garanciális probléma nem merült fel.

Udvari László

Gondos költséggazdálkodással biztosította az ajánlati árak kereteinek betartását

Kovács Zoltán

Köszönjük eredményes munkáját!

további vélemény

A kapcsolat

+36 70 325 6685

info@bertoja.hu

1018 Muskotály u. 1/b

kapcsolat űrlap

A társoldalon további tartalmat talál

- munkamódszerről
- árakról
- tervezésről
- kivitelezésről

tervezes-epites.hu