Kapcsolatrendszer

5fules-egyutt-aktiv5fules-eros5fules-elerhet5fules-kapcsol5fules-hatek

kezfogas-ikonMunkásságunk során az építőipar különböző szolgáltatásait nyújtó szereplőivel találkoztunk, így jelentős tapasztalatokat nyertünk a tervezőkel, a kivitelezőkel és az építőanyag forgalmazókkal kapcsolatban.

 
 

Az évek során sokakkal dolgoztunk együtt, kitapasztaltuk, hogy kivel érdemes együttműködni, kik azok, akikkel sikeresen lehet megvalósítani a kitűzött célt. Korábbi munkakapcsolatainkból szerzett benyomások alapján felvérteztük magunkat azzal, hogy idejekorán ki tudjuk szűrni azokat a szereplőket, akikkel nem egy a szándékunk – azaz nem törekszenek teljes erővel a Megbízóik, az építtető által kijelölt feladat megvalósítására. Mindazonáltal nyitottak vagyunk az új szereplőkkel való közös munkára, szívesen dolgozunk együtt Megbízóink által javasolt tervezőkkel, kivetelezőkkel is.

Tervezők…

A tervező kollégákkal sikeres együttműködésben tudunk vállalkozni arra, hogy az építtetői igényeket minél magasabb szinten figyelembe véve készüljön el az építés alapját adó terv. Ehhez szükséges az a jó kapcsolat, amivel rendelkezünk, és ezáltal egymás munkájnak folyamatos követésével tudjuk az építtetői igényszinthez igazítani az optimalizált, várható kivitelezési költséget. A rugalmasságra a kivitelezés során is szükség van, hiszen merülhetnek fel olyan nem várt szituációk az építés során, amelyek gyors tervezői beavatkozást igényelnek. Részünkről ez a tervezői közreműködés érthető olyan esetekre is, amikor a terveket nem mi készítettük, de tapasztalatunk és szakmaiságunk által megoldást tudunk kínálni a problémára.

Kivitelezők…

A piacon számtalan kivitelező vállalkozó munkálkodik. Nekünk is sikerült sokakkal együtt dolgozni, vegyes tapasztalatokkal. Azokkal a kivitelezőkkel történt együttműködés során, akikkel nehézségek támadtak – azáltal hogy az elvárt minőséget építsük meg – igen sok, nem előre tervezett munkánk akadt. De ezen sosem bánkódtunk, hiszen a „többlet” munkavégzés által a saját rendszerünk hatékonyságát is fejleszteni tudtuk. Azokkal, akikkel nagyon jó volt a tapasztalatunk, velük továbbra is együttműködünk, őket jó szívvel tudjuk ajánlani.
A jó kivitelezőkkel történő hatékony együttműködés a jó végeredményt hozó építkezés egyik kulcsa.

Forgalmazók…

Hasonló fontosságú szempont az, hogy milyen anyagból építkezünk. Számos beszállító anyagával dolgoztunk, megismerve mind a beszállítók, mind a forgalmazott anyagok erősségeit és gyengeségeit. Szerzett ismereteink alapján törekszünk rá, hogy lehetőség szerint a legjobb beszállítókkal dolgozzunk együtt további munkáink során. Ezt a tapasztalatunkat szeretnénk Önnel is megosztani, ha megbíz minket, hogy a lehető legjobb ár-érték arányú anyagokból épülhessen a háza.

Az ingatlanberuházás, az építkezés komplex folyamat. Ahhoz, hogy a megvalósítás csorbát ne szenvedjen, minden részletet ismerni kell, és a kapcsolatoknak olajozottan működni.

 
 
 
 
 
 
 

partneri kapcsolatainkkapcsolatfelvétel